De bouw beter gevonden

Bedrijven in de bouw hebben het altijd zwaar in crisis tijd. Ook als het geen crisis is, is het hollen of stilstaan. Juist in deze tijd is het van belang van potentiele klanten weten wat uw bedrijf doet en waar u gevestigd bent. Een lokaal bedrijf wordt vaker gevraagd dan een bedrijf 50 kilometer verderop.

De Gwwbouw locatie service

http://www.gwwbouw.nl brengt deze twee zaken bij elkaar: wat u doet en waar u gevestigd bent. Via zowel de App en de Website kunnen potentiele klanten zoeken op bijvoorbeeld timmerwerk, minigraver of beton in een bepaalde plaats of locatie. De Locatie service van GwwBouw laat direct zien waar een bedrijf zich bevindt en wat het bedrijf doet.

Speciaal voor Bouw, Gww en Infra

Omdat het crisis is en omdat de bouw, gww en infra een steuntje in de rug verdienen is de ‘Locatie Service’ zeer laag geprijsd. Voor slechts 39,95 per jaar staat u met al uw werkzaamheden, diensten, materieel en grondstoffen vrijbijvend op de site en app. Kiest u voor een langere periode dan krijgt u zelf korting. De dienst wordt niet automatisch verlengd dus u heeft alle vrijheid.

Meer Info over 10.000 Bouwtekeningen? Klik hieronder voor meer info

Bouwtekeningen

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<