Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok: “Het ontwerp”.

Als je van plan bent om een nieuw konijnenhok te kopen of te bouwen sporen we je aan om verder te denken dan een doorsnee hokje die je ziet in de normale dierenzaak. Konijnen hebben variatie van ruimte nodig om in te rennen en te spelen. In dit artikel hebben we een paar ideeen en aanwijzingen verzameld die jou zullen helpen om een gezond konijnenhok voor jouw konijntje te ontwerpen en zelf te bouwen.

Op het eerste zicht is het bouwen van een konijnenok een eenvoudige klus als je een beetje om kunt met het bewerken van hout. Om deze redenen gaat dit artikel niet over het technische proces van het maken van een konijnenhok. In plaats daarvan wilde ik vandaag gaan kijken naar de grote van een konijnenhok en welke funcites je moet voorzien in jou konijnenhok wanneer je je eigen hok gaat bouwen, of als je eentje in een winkel gaat kopen.

Een feit is dat teveel mensen hokjes voor hun konijntjes aanschaffen die eenvoudigweg te klein zijn. Konijnen hebben ruimte nodig om in rond te huppelen, rechtop hun achterpootjes te staan en af en toe even rond te dollen. Ze kunnen dat eenvoudigweg niet doen in de meeste konijnenhokken die ze verkopen in de meeste winkels. Daarom is het meestal beter om zelf een konijnenhok te bouwen. Zo kan je rekening houden met de juiste grote voor dit hok en je kan het helemaal naar jou zin maken.

De belangrijkste dingen waar je op moet concentreren is ten eerste om een veilig onderkomen te hebben voor je konijn. Een ruimte dat droog en warm is waar het konijn kan uitrusten en slapen. Daarnaast heb je veel ‘outdoor’ ruimte nodig waar hij kan exploreren, spelen en lichaamsbeweging kan krijgen. Zorg ervoor dat beide ruimtes veilig zijn zodat je konijn binnen kan houden en roofdieren buiten.

Een andere optie die je misschien zou kunnen overwegen is een indoor ren. Dit is echt een goeie manier om meer interactie met je konijn te hebben, vooral gedurende de donkere, koude wintermaanden wanneer vele konijntjes alleen worden gelaten en opgesloten in hun slaapruimtes gedurende het grootste deel van de dag. Ik hoop dat het jou tot nadenken heeft gezet tijdens het ontwerpen van jouw konijnenhok.

Hier enkele voorbeelden van Konijnenhokken.

Bouwtekening konijnenhok 1

Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok

Dus zoek jij een bouwtekening voor een Konijnenhok dan raad ik je Fred’s Bouwtekeningen aan,

klik hieronder voor meer info over pakket.

Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<