Houten kasteel

Houten kasteel

Je kunt nu een houten kasteel bouwen en gaan ontwerpen.  Kinderen zijn er dol op, zeker als je het in de tuin gaat plaatsen voor hen. Je hebt nu de mogelijkheid om daar van te gaan genieten, maar wat ga je precies doen, daar moet je eerst even over na gaan denken. Je kunt nu een houten kasteel zelf gaan bouwen. Je kunt er ook meer tijd aan gaan besteden en dan de kinderen laten zien hoeveel tijd er in gaat zitten.

De kinderen leren dan geduld hebben want ze zien steeds beter dat het een houten kasteel gaat worden. Het is alleen zo dat ze graag willen weten wanneer ze er in mogen, maar als je nog bezig bent weten de kinderen ook dat ze moeten wachten. Laat de kinderen als het kasteel af is een vlag bovenin plaatsen en vanaf dat moment is het houten kasteel van hen en mogen ze hier zoveel als ze willen in  gaan spelen. Er zijn ook mensen die het in de boom gaan maken voor de kinderen, dan zitten ze extra hoog, maar dan moet je er wel rekening mee houden dat je het voor de kinderen veilig maakt. Een  goede trap en het moet ook stevig zijn zodat ze er niet uit kunnen vallen. Het zelf bouwen is natuurlijk leuk je kunt met de kinderen een goed ontwerp gaan maken!

Houten kasteel

Houten kasteel

Een houten kasteel voor de kinderen

De kinderen kun je nu al heel blij gaan maken, alleen al als je gaat zeggen dat je een houten kasteel voor hen gaat maken. Wil je ook dat je kinderen vrolijk worden en iedere keer blij zijn als je naar buiten gaat om aan het houten kasteel te gaan werken? Dan wordt het nu tijd om het hen te gaan vertellen en dan kun je er voor gaan zorgen dat de kinderen graag buiten gaan spelen. Het is goed dat de kinderen meer buiten zijn en op die manier kun jij de kinderen ook sneller buiten krijgen.

Probeer het nu zelf maar eens uit en in de tussentijd dat je het de kinderen hebt verteld kun je samen naar de winkel toe gaan om materialen te gaan kopen, betrek de kinderen er bij. Zo leren zij ook hoe het er allemaal aan toe gaat en dat je overal voor moet werken om  het te kunnen betalen, maak daarom samen een houten kasteel en geniet.

 

Zoek jij een bouwtekening voor een Schuur, Konijnenhok,Kippenhok etc dan raad ik je Fred’s Bouwtekeningen aan, lees hier mijn review van het pakket.

Houten kasteel

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<