Tuinbank maken

Tuinbank maken

Tuinbank maken
Ben je een klusser of anders gezegt een echte doe het zelver en je ben weer opzoek naar bouwtekeningen om zelf een tuinbank te maken? Dan is dit een artikel dat je even moet door lezen. Een tuinbank maken lijkt gemakkelijker dan het werkelijk is. Je moet rekening houden met verschillende aspecten. Gaat deze tuinbank heel het jaar door, winter en zomer buiten staan. Of wil je een tuinbank dat onder een afdak uit de regen staat en dat je elke winter terug in het tuinhok plaatst? Met deze zaken moet je zeker rekening houden voor dat je begint een tuinbank te maken.

Tuinbank maken: Materiaal soort.
Een tuinbank maken doe je het beste uit steigehouten planken. Deze zijn zeer stevig, kunnen alle weersomstandigheden aan en de kleur is zeer natuurlijk wat zeer goed uitkomt voor in de tuin. Het onderhoud van zo een steigehouten tuinbank is nihil, 1 maal per jaar in olien met kleurloze olie en klaar is kees. Je kan ook vernis gebruiken maar dit is je eigen keuze. Ik persoonlijk vind dit niet zo mooi voor in de tuin.

Hier enkele voorbeelden van Tuinbanken.

(Klik op het plaatje voor een grotere Afbeelding)

Tuinbank1

 Tuinbank2

Tuinbank3

Tuinbank maken: Bouwtekeningen.
Een tuinbank maken doe je ook het beste met een goede set bouwtekeningen. Dat je de afmetingen en hoeveelheid planken op voorhand weet. Je hebt waarschijnlijk het net al afgezocht/gesurfd naar een goede set bouwtekeningen? Wees gerust ik heb  dit ook zeer veel gedaan maar onlangs kwam ik een site tegen die een pakket bouwtekening te koop aanbieden.

Deze zag er op het eerste zicht zeer goed uit en heb deze gekocht. Het pakket heeft tientalle bouwtekeningen voor het maken van een tuinbank maar ook vele van andere onderwerpen. Omdat ik dit pakket zo goed en compleet vind raad ik het iedere doe het zelver of klusser aan. Ik heb hier een review van geschreven wat mijn bevindingen van dit pakket zijn >> Lees de Review hier en oordeel zelf.

Kort samengevat: Een tuinbank maken doe je best met een set goede bouwtekeningen en de review van dit bouwtekeningen pakket vind je hier!

Zoek jij een bouwtekening voor een Tuinbank, Konijnenhok,Kippenhok etc dan raad ik je Fred’s Bouwtekeningen aan dit is volgens mij het meeste complete product op het internet te vinden, lees hier mijn review van het pakket.

Tuinbank maken

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<