Fred’s Bouwtekeningen – Voor en Nadelen

Misschien heb je wel gehoord van Freds Bouwtekeningen, op dit moment een heel populair product dat een verzameling bouwtekeningen en plannen aanbied. In dit artikel gaan we eens kijken naar dit product en wat de voor en nadelen zijn van het pakket.

Fred’s bouwtekeningen – wat is het precies ?

Gemaakt door Fred Schouten, een timmerman en een echte doe het zelver. Fred biedt het Fred’s Bouwtekeningen pakket met meer dan 10.000 bouwtekeningen, plannen en projecten aan die door iedereen uit te voeren zijn om je eigen schuurtje, tuinmeubelen, kippenhok enzovoorts te maken.

 

Volgens Fred is zijn pakket simpelweg het laatste doe het zelf product wat je nodig hebt, maar is dat ook zo ?

 

Fredsbouwtekeningen review – voor en nadelen

De voordelen

Geschikt voor verschillende niveaus

Er is geen twijfel over mogelijk dat alle doe-het-zelvers kunnen profiteren van dit pakket. Voor beginners zijn er genoeg simpele projecten met uitleg waarmee ze ervaring kunnen op doen. Voor de meer ervaren doe het zelvers zijn er ook genoeg complexere plannen waar af en toe zeker wat uitdaging in zal zitten. Maar bovenal is het geschikt voor iemand die gewoon simpelweg bijvoorbeeld een picknick tafel wil maken en daar direct het beste plan voor wilt hebben.

Goed georganiseerd

Nadat je het pakket besteld hebt krijg je een inlog code om in te loggen in het leden gedeelte van Freds Bouwtekeningen waar je de bouwtekeningen goed georganiseerd in een overzicht vindt. Ook vind je in dit leden gedeelte de bonussen en video’s met uitleg over diverse doe-het-zelf projecten.

Garantie ( ZEKER LEZEN)

Het pakket komt ook nog eens met een 30 dagen niet goed geld terug garantie, je kunt feitelijk dus 30 dagen lang het hele pakket GRATIS uitproberen!

Nadelen

Downloadtijd

Alle tekeningen bij elkaar nemen heel wat schijf ruimte in beslag en het downloaden duurt soms even door de grote van de bestanden, als je een trage internet verbinding hebt dan kan dit zeker oplopen…
Wat dan wel weer handig is, is dat je altijd terug kunt komen om de tekeningen te downloaden en je je dus geen zorgen hoeft te maken om de bestanden op je eigen computer.

De prijs gaat omhoog ??

In het verleden was dit pakket altijd € 97,00 en ik denk dat de prijs binnenkort wel weer omhoog zal gaan naar € 97,00 of meer.

Als je deze review leest en de prijs is € 97,00 dan is dat wel een nadeel omdat het pakket op het moment van schrijven minder dan de helft daarvan kost.

Conclusie

Over het geheel genomen is het Fred’s Bouwtekeningen pakket gewoon heel compleet en de kans is groot dat je in het pakket vindt wat je zoekt.

Ik denk dat het pakket op dit moment voor een heel redelijke prijs verkocht wordt en dat met de niet goed geld terug garantie iedereen het eigenlijk zou moeten proberen.

Ik hoop dat dit artikel je wat inzicht gegeven heeft in Fred’s Bouwtekeningen, uiteraard kun je zelf het pakket uitproberen.

De website is : Fred’s Bouwtekeningen

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<