Kippenhok Bouwen

Kippenhok Bouwen

Wil je een Kippenhok Bouwen?

Als je van plan bent om een paar kippen te gaan houden in je achtertuin, neem dan een kijkje naar dit korte artikel dat de fundamentele functies bekijkt van goede kippenhokken en het neemt je mee door de dagelijkse routine.

Als je eraan zit te denken om een beetje aan achtertuin kippenboerderij te gaan doen dan heb je een idee nodig over wat er van dag tot dag is bij betrokken, en hoe jouw kippenhok er uit zou moeten zien.

De waarheid is dat de grootte, vorm en lay-out van kippenhokken nogal varieert.

Kippenhok Bouwen Voorbeelden:

kippenhok bouwtekening

Het is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid kippen die je van plan bent te gaan houden en hoeveel ruimte je hebt in jouw achtertuin. Over het algemeen zal je voor goed beschutte en veilige behuizing moeten zorgen voor de overnachting van jouw kippen. Het heeft legboxen nodig en daarnaast genoeg slaappalen.

Naast de veilige binnenruimte moet het ook mogelijk zijn voor jouw kippen om overdag naar buiten te kunnen in een grotere achtertuin.

Ze hebben lichaamsbeweging nodig en ze houden ervan om te scharrelen naar insecten in het gras en in de grond. Het is niet eerlijk om jouw kippen op te sluiten gedurende de gehele dag of om ze in een afgesloten ruimte te houden. Bovendien, de kwaliteit en kwantiteit van de eieren zullen afnemen wanneer jouw kippen niet tevreden zijn en onvoldoende lichaamsbeweging krijgen.

kippenhok bouwtekeningkippenhok bouwtekening

In deze video gaat Tim door zijn eenvoudige morgenroutine met zijn achtertuin kippen. Hij heeft voldoende buitenruimte voor zijn vogels terwijl het kippenhok zelf eenvoudig maar effectief is. Als je een bestaande schuur hebt zou het mogelijk moeten zijn om het aan te kunnen passen zoals Tim heeft gedaan. In het andere geval kan je voldoende kippenhokontwerpen online vinden als je vanaf het begin begint.

Wil jij zelf een Kippenhok Bouwen met een goede Bouwtekening?

Dan moet je Freds Bouwtekeningen Pakket eens bekijken, Klik op de volgende link voor de Review: Voor en Nadelen van dit Pakket!

Kippenhok bouwen

Kippenhok Bouwen

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<