Kippenhok

Kippenhok

Een kippenhok bouwen is de beste keuze die je maakt in je leven. Een kippenhok in de achtertuin zal elke dag zorgen voor verse eitjes. Een kippenhok gaat er ook voor zogen dat je minder afvallen van de keuken hebt omdat kippen het keuken afvallen kunnen opeten. En het belangrijkste van al is dat je het kippenhok helemaal zelf hebt gebouwd!

Er zijn honderden verschillende kippenhok bouwtekeningen te vinden. Zowel voor een klein kippenhok in je achtertuin of voor een groot kippenhok.

Waar rekening met houden: kippenhok bouwtekeningen?

Een kippenhok moet veilig en comfortabel zijn. Een kip dat in een comfortabel kippenhok zit en veel ruimte heeft om rond te lopen is een gelukkige kip. En een gelukkige kip gaat ook meer eieren leggen(wat logische is). Dus bij het maken van kippenhok (kippenhok bouwtekeningen) moet je hier zeker rekening met houden.

Waarschijnlijk ben je nu aan het nadenken over welk type kippenhok je nu echt nodig hebt. Er zijn zeer veel verschillende kippenhokken die je kan bouwen. Dus moet je nu een kiezen die volledig naar jou behoeften is.

Kippenhok bouwtekeningen : Hoe Groot

Dit is waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren bij het bouwen van een kippenhok. Er zijn kippenhok bouwtekeningen voor kleine, middel en grote kippenhokken. Elke kippenhok grote hangt af van hoeveel kippen je wil houden. De grootste fout die de meeste mensen maken is zoveel mogelijk kippen in 1 hok zetten. Dit is fout want elke kip heeft zijn bepaalde oppervlakte van ruimte nodig.

Hier enkele voorbeelden van Kippenhokken.

Kippenhok1

Kippenhok

Kippenhok2

Kippenhok

Kippenhok3

Kippenhok

Wil jij ook zelf een kippenhok bouwen en dit met een compleet en duidelijke bouwtekening/bouwplan?

Dan raad ik je onderstaande site aan omdat deze zeer gemakkelijk en eenvoudig in gebruik is!

Kippenhok

Kippenhok

 

One Response to Kippenhok

  1. Yvonne 20 July 2013 at 11:51 #

    kippenhokken zijn leuk, maar ik heb geen kippen. ik ben wel op zoek naar een model van een kattenren. hoewel, als ik die kippenhokken zo zie, kan er ook wel een kat in haha.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<