Kozijnen Plaatsen

Op maat gemaakte kozijnen plaatsen

Heeft u ook al de eindafrekening van uw energieleverancier gekregen? U vraagt zich waarschijnlijk onmiddellijk af wat het vervangen van kozijnen te maken heeft met uw energierekening, maar dat zal u verbazen.

Onder invloed van weersomstandigheden en weinig onderhoud kunnen ook uw kozijnen, in de loop der jaren, hard in kwaliteit achteruit gehold zijn. Bovendien zijn oudere kozijnen veel minder goed geïsoleerd dan de kozijnen die tegenwoordig geproduceerd worden.

 

 

Kozijnen vervangen

Het vervangen van kozijnen is een dure klus, het product is op zich zelf duur en het plaatsen is een specialistische klus dus ook aan de prijs. De meest gebruikte kozijnen zijn kunststof kozijnen en houten kozijnen. Beide varianten kunnen op maat gemaakt worden, de houten kozijnen op maat door een timmerman en het kunststof door een fabriek.

Allereerst zult u de huidige kozijnen moeten verwijderen. In 9 van de 10 gevallen zal dit hout zijn. U dient het raam te verwijderen. Vervolgens zaagt u uit de stijlen (2 recht opstaande delen in het kozijn) een blok. Daarna gebruikt u een breekijzer om de rest van het houtwerk eruit te slopen.

Als de negge (het gat voor het kozijn) helemaal schoon is kunt u beginnen met het plaatsen van het nieuwe kozijn. Dit houdt in dat het stelkozijn gemonteerd wordt aan de binnen- en buitenmuur. Vervolgens bevestigd u het kozijn aan het stelkozijn met de daarvoor bedoelde lange afstand schroeven.

Wanneer u zelf kozijnen wilt vervangen is het belangrijk dat u secuur te werkt gaat, de kozijnen hebben een grote invloed op de isolatie van uw woning, deze moeten dus perfect gemonteerd worden in en aan de muur.

Kozijnen laten vervangen

Het kozijnen plaatsen specialistische klus. Wij raden dan ook sterk aan dit uit te besteden als u niet heel handig bent.

Uiteraard is het een behoorlijke aanslag op uw budget maar uw huis wordt hierdoor meer geld waard en uw energiekosten zullen aanzienlijk lager zijn. Eigenlijk verdiend u uw investering op de langere termijn terug en woont u ondertussen heerlijk.

Voor het op maat maken van kozijnen en het laten plaatsen kunt u  een keus maken uit het aanbod van timmerbedrijven. Wellicht één bij u uit de buurt. Let u er wel altijd op dat u uw geld uitgeeft aan een erkend en gecertificeerd bedrijf. Hierdoor weet u zeker dat u met een betrouwbare partner te maken heeft en dat uw kozijnen met zorg en professioneel geplaatst worden.

 

Wil je Duidelijk en Simpele bouwtekeninge en van start gaan met je eerste project, dan moet je zeker Freds Bouwtekening Pakket eens bekijken.

Lees hier de Review van Freds Bouwtekeningen of klik hieronder voor het pakket te downloaden.

bouwtekening steigerhout

 

 

 

 

No comments yet.

Leave a Reply

Powered by WordPress. Designed by WooThemes

Loading...

Download Hier 10.000 Bouwtekeningen Voor De Echte Doe-Het-Zelver! >>Klik Hier<<